Menü

Felmelegítve csak a káposzta jó?

Az emberek többségének egy tartósabb kapcsolatból történő kilépés után, bizony mély sebek maradnak a szívében. Függetlenül attól, hogy ki miatt történtek a dolgok, szembesül azzal, hogy ismét nem jött össze, megint nem sikerült, pedig már próbálta párszor.

 

Akinek érzékenyebb lelke van a másiknál, az óriási tragédiaként foghatja fel a dolgot és esetleg elkezdi magában keresni a hibát és saját magát okolni, hogy megint miért nem sikerült. Ilyenkor nem árt elgondolkodni azon is, hogy miért jutott idáig a kapcsolat, mi volt az az ok, ami miatt már egyszerűen nem bírjuk elviselni a mások közelségét magunk mellett és inkább úgy döntünk, hogy külön utakon járunk.

 

 

 

Azért is érdemes ezt végig zongorázni magunkban, hogy legközelebb ne kövessük ugyanezeket a hibákat. Azon rágódni viszont, hogy mit lehetett volna másképp csinálni, teljesen fölösleges, hiszen ami történt, megtörtént. A legdrasztikusabb esetben tényleg külön maradnak a párok, viszont olyanról is hallottunk már nem egyszer, nem kétszer, hogy csak hirtelen felindulás miatt lett kimondva a “végeztem veled!” és miután lecsillapodtak a kedélyek és eltöltöttünk néhány napot külön, rájövünk, hogy mégis hiányzik nekünk a párunk és nem akarunk nélküle lenni. Ha így döntötök, fektessetek óriási hangsúlyt arra, hogy a múltban elkövetett hibákat mellőzzétek a kapcsolatból, különben ismét szakítás lesz a vége.

 

Viszont szánalomból sem szabad kibékülni a párunkkal, mert egy kis idő elteltével biztosan meg fogjuk unni. Aminek meg tudjuk mi lesz a vége. A lényeg, hogy ne hagyjuk magunkon eluralkodni a haragot, mert okozhatunk olyan sérülést is a másikban, hogy ő nem szeretné folytatni az egész kapcsolatot. Próbáljunk felelősség teljes döntéseket hozni és akkor biztos nem lesz baj.