Menü

Hogyan kedveskedjünk párunknak?

Egy egészséges kapcsolatban fontosak a felek egymásnak. Ezt többféleképpen ki lehet fejezni. Rengeteg módja van annak, hogy kimutassuk érzéseinket, illetve az, hogy foglalkozunk a párunkkal.

 

Az egyik formája a szeretetünk kimutatásánák, hogy olykor-olykor egy aprósággal lepjük meg kedvesünket. Gondoljunk csak bele, hogy nekünk is milyen jól esik, amikor reggel már elkészítve (nem lefőzve) vár a kávé, vagy a munkahelyünkre indulva már becsomagolt szendvicsek fogadnak az asztalon.

 

Ez a kedvesség visszafelé is ugyanolyan jól esik. És valóban igaz a mondás: adni is öröm, nem csak kapni. Boldogsággal tölti el a szívünket, ha látjuk a másikon, hogy örül annak amit kapott tőlünk, legyen ez egy aprócska-kis dolog.

A lányokat meglephetjük virággal, vagy akár egy csokorral is. Bár ha a kedveskedésnek ezt a módját választjuk, nem árt, ha az időzítésre is odafigyelünk, ugyanis a hölgyeknek van egy olyan tulajdonságuk, ha virágot kapnak a férfitől, egyből az elképzelhető legrosszabb dologra gondolnak, és esetleg elhangozhat a “mit csináltál?” kérdés is, holott a fiú csak kiszeretné mutatni a lány iránti érdeklődését és vonzalmát. Egy darab bonbon az asztalon hagyva egy kis cetlivel a kedvesünknek címezve személyes üzenettel is nagyon jó érzéssel fogja eltölteni párunkat, hogy ő bizony fontos és számít nekünk.

 

Biztosak lehetünk benne, hogy viszonozni fogja felénk ezt a fajta kedvességet, ami harmóniát kölcsönöz a kapcsolatunknak.