Menü

Nehezen indul a reggel? Szeressétek egymást!

Egész biztos, hogy szinte mindenki számára nagyon nehezen indulnak a hétköznap reggelek. Nagyon sokan szeretnénk inkább az ágyban maradni és lustálkodni még egy-két órát és nem arra gondolni, hogy megint kezdődhet a robot. Ez sajnos nem mindig kivitelezhető és bizony neki kell állni készülődni. Ez az állapot - ha nem tartozunk azon szerencsés emberek közé, akik szeretik a munkájukat és nem okoz nekik gondot ez az egész tortúra - eléggé stresszes tud lenni.

reggeli fáradtság

Ilyenkor ingerlékenyebbek lehetünk, vagy csak simán fel sem fogjuk, hogy mi történik körülöttünk, mert még nem ébredtünk fel agyban. Minden esetre jó érzés az az ember mellett ébredni, akit szeretünk. Mivel nincs igazán idő arra, hogy egymással foglalkozzatok, hiszen készülődni kell a munkába, azért időt lehet szakítani némi szeretgetésre.

Egy rövid ölelés, csók, vagy puszi már önmagában feldobhatja a kedvünket. Ha esetleg korábban kelünk, mint a párunk, készítsünk neki kávét úgy, ahogy szereti, vagy ha kicsit több időnk van, reggelit is. Nem jár túl nagy fáradsággal, de biztos, hogy nagyra fogja értékelni a törődést. Hétvégén ugye teljesen más a helyzet. Nem kell azon aggódnunk, hogy mi fog ránk várni a munkahelyen, lustálkodhatunk ameddig kedvünk tartja és egy kis szerelmes összebújás is nagyon jólesik ilyenkor.

reggeli kedveskedés